Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Elton John се възхити на група ученици
Elton John се възхити на група ученици
Снимка: БГНЕС
Elton John се възхити на група ученици Четвъртък, 18.06.2020 г., 15:05 ч. Децата заслужиха голяма похвала от британската легенда с музикалния си талант

Училището свърши и младежите вече са в лятна ваканция, но никога не е късно за похвали. И то от самия сър Elton John.

Британската музикална легенда поздрави млади таланти за направения от тях кавър на един от неговите най-големи хитове.

Elton John и James Corden с благотворителни концерти

През март музикалният инструктор Ben Millington и неговите ученици от британско училище изпълняват версия на класиката на John "I'm Still Standing". Учителят монтира музикалната онлайн сесия и я качва като клип в YouTube. Във видеото всяко от децата изпълнява част от песента, а Millington им акомпанира на пиано, китара и барабани.

Ariana Grande и Еlton John в новия албум на Lady Gaga

Тази седмица самият John попаднал на видеото и останал много впечатлен от таланта на младежите. Той сподели клипа в акаунта си в Twitter и написа "Учениците от часовете по музика на г-н Millington са направили брилянтна версия на моята песен #ImStillStanding. Ben, свършил си фантастична работа и нямам търпение да ви видя всички като гости на моето шоу". 

И това не е всичко. John изпратил и специално видео послание на Millington и неговите ученици, в което им благодари за кавъра. "Бях напълно изумен - всъщност го гледах три пъти, защото не можех да повярвам колко добре пеехте и свирихте... Надявам се да имате страхотна кариера и музиката да е голяма част от нея, защото определено имате талант". Учителят отново е направил монтаж с кадри на всички участници в песента и техните реакции, докато гледат поздрава от сър Elton.

Коментари