Em Beihold се завръща с новия си сингъл "Maybe Life Is Good"

10 Февруари 2024
Em Beihold
Снимка от Animato Music / Universal Music Group

Платинената певица, автор на песни, мултиинструменталист и продуцент Em Beihold се завръща с дългоочаквания си нов сингъл "Maybe Life Is Good".

Феновете настояват за официалното пускане на песента, откакто тя за първи път публикува откъс в социалните мрежи. Преди премиерата му то вече е генерирало близо 500 хил. гледания и продължава да расте в различните платформи.

"Миналата година преживях известен срив", казва тя. "Беше ми трудно да се свържа със себе си и с нещата, които ме карат да се чувствам най-добре. Написването на " Maybe Life Is Good" беше като да изработя спасителна жилетка от ситуацията, в която се намирах. Тя е оптимистична, но в изразът"...може би" има и малко скептицизъм“.

Em ще се отправи на първото си в историята северноамериканско турне, което ще започне на 20 февруари 2024 г. 

Това бележи нова глава за Em, която за първи път намери път към сърцата на милиони хора по света с дебютния си хит сингъл "Numb Little Bug" през 2022 г.

Песента не само отбеляза над половин милиард стрийма, но и се изкачи в Топ 20 на Billboard Hot 100 и изстреля Em на първо място в Billboard Emerging Artists Chart.

 

Новини