Emma Stone отново ще бъде Круела

Актрисата е подписала договор за участие в продължението на филма

14 август 2021
social
Снимка от Forum Film Bulgaria

Носителката на "Оскар" Emma Stone ще се завърне с още драматични модни решения и подли деяния. Актрисата е подписала договор за участие в продължение на хитовия филм "Круела".

За още един филм за историята на злодея от "101 далматинци" се заговори още в началото на юни, само няколко седмици след премиерата на "Круела" по кината. Още тогава стана ясно, че режисьорът Craig Gillespie и сценаристът Tony McNamara ще участват в новия проект, но завръщането на Stone не беше потвърдено.

Актрисата беше и изпълнителен продуцент на филма, който спечели над 85 милиона долара в САЩ и 220 милиона в глобалния бокс-офис. "Круела" беше достъпна и в Disney+ срещу такса от 30 долара.

Новината за договора идва малко след като Scarlett Johansson заведе дело срещу Disney за нарушаване на условията на нейния контракт заради пускането на "Черната вдовица" едновременно по кината и в стрийминг платформата.

"Круела" и "Черната вдовица" бяха първите големи продукции, които бяха достъпни в киносалоните и в Disney+, след като компанията започна да прилага тази стратегия заради промените в календара с премиери, които се наложиха заради пандемията. Същият подход беше приложен и за "Круиз в джунглата" с Dwayne Johnson и Emily Blunt. Филмът с Ryan Reynolds "Свободен играч" и предстоящия проект на Marvel "Шанг Чи и легендата за десетте пръстена" обаче ще бъдат показани само в кината, и чак на по-късен етап ще се появят и в стрийминг услугата.

 

Новини