Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Емоционална балада за новия Джеймс Бонд
Емоционална балада за новия Джеймс Бонд
Снимка: Virginia Records
Емоционална балада за новия Джеймс Бонд Понеделник, 17.02.2020 г., 11:09 ч. Били Айлиш ще представи за първи път на живо "No Time To Die" на наградите БРИТ утре вечер в Лондон

Излезе дългоочакваната песен към новия филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака". Композицията беше поверена на 18-годишната поп сензация Били Айлиш. Носителката на 5 награди "Грами" е съавтор и изпълнител на парчето, което носи английското заглавие на филма “No Time To Die”. Продуцент и съавтор е нейният брат Финиъс О'Конъл, а оркестралният аранжимент е дело на легендарния композитор на филмова музика Ханс Цимер.

Емоционалната балада загатва, че сюжетът на филма ще се върти около предателството, с което ще трябва да се справи агент 007. Аудиото на парчето събра над 20 милиона гледания само за 3 дни в платформата YouTube.

Благодарение на “No Time To Die” Били e на път да запише първия си сингъл номер 1 във Великобритания, а също така и да стане вторият изпълнител в историята, който успява да стигне върха на британската класация за сингли с тематична песен за филм за Джеймс Бонд.

Преди Айлиш единствено Сам Смит е успявал да оглави британската класация с “Writing’s On The Wall” през 2015г., записана за филма “Спектър”. Три години по-рано “Skyfall” на Адел достигна второто място.

“No Time To Die” ще бъде представена за първи път на живо от Били Айлиш и Финиъс О'Конъл на наградите БРИТ в Лондон на 18-и февруари.

25-ият филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака" ще бъде в кината от 8-и април.

Коментари