Епичен завършек на една от най-великите хорър поредици

Действието на Хелоуин: Краят се развива четири години след събитията в Хелоуин убива и оттогава никой не е чувал и виждал Майкъл Майърс.

15 октомври 2022
social
Снимка от Forum Film Bulgaria

В смразяващия Хелоуин: Краят феновете на 44-годишния, легендарен франчайз, но и всички любители на качествените кинозабавления, най-накрая ще могат да се насладят на очакваното финално стълкновение между Лори Строуд и въплъщението на абсолютното зло Майкъл Майърс.

Кой ще оцелее? Време ли е Майкъл да срещне съдбата, която заслужава? Или Лори ще погине пред лицето на злото? Това са въпросите, които емблематичната Джейми Лий Къртис поставя пред нас в ексклузивно обръщение към българската публика. Отговорите, разбира се, ще разберем в Хелоуин: Краят, който бележи и последния път, в който Къртис влиза в ролята на иконичното „финално момиче“ на хорър жанра, с която стартира и богатата ѝ филмова кариера.

В допълнение, специално видео ни отвежда зад кулисите на Хелоуин: Краят, където Джейми Лий Къртис споделя, че филмът ще бъде брутален, изпълнен с насилие и феновете „направо ще откачат“, обещавайки, че сблъсъкът между двете икони в жанра ще бъде паметен, страховит и най-вече задоволителен.

Новини