Фалшив Джони Деп измъкнал 40 бона от пенсионерка

Случката е от Бразилия

06 октомври 2022
social
Снимка от БГНЕС

61-годишна пенсионерка съди банка, след като е била измамена с 40 000 долара от имитатор на Джони Деп, съобщава "Giant Freakin Robot".

Жената от Бразилия попаднала на най-голямата измама от мъж, представящ се за Джони Деп. Човекът изпратил съобщение на жената, убеждавайки я, че се нуждае от пари за присъди по съдебни дела, в които е участвал.

61-годишната пенсионерка заявява, че е започнала онлайн връзка с лице, представящо се за Джони Деп през 2020 г. Първоначално разговорите им се състояли от "въпроси от ежедневието", преди представящият се за Деп да започне да говори за споменатата си история и за присъдите, които го очакват от многото съдебни дела, в които е замесен. Нещата започнали да стават много по-сериозни, когато имитаторът на Деп започнал романтична връзка с пенсионерката.

Адвокатът на пенсионерката, Едуарда Тоси, заяви, че клиентката му е казала, че имитаторът на Джони Деп ѝ обещал да се премести при нея. Нещата стигнали дотам, че пенсионерката се подложила на пластична операция, мислейки, че ще живее в Лос Анджелис с имитатора на Деп.

Въз основа на съдебния иск пенсионерката съди Banco do Brasil, като заявява, че са позволили на измамника да открие фалшива сметка. На имитатора на Джони Деп е било позволено да открадне тези пари от нея, без банката да се намеси. Банката обаче отвръща, че жената доброволно е предоставила парите си, така че те не са виновни.

Новини