Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Felicity Huffman ще се признае за виновна
Felicity Huffman ще се признае за виновна
Felicity Huffman ще се признае за виновна Вторник, 09.04.2019 г., 10:08 ч. Звездата от сериала "Отчаяни съпруги" е част от голям корупционен скандал в престижни американски университети

Актрисата Felicity Huffman ще се признае за виновна по обвиненията в измама, свързани със скандала за незаконни схеми в престижни американски университети. Звездата от сериала "Отчаяни съпруги" каза, че е "предала дъщеря си" и се чувства "засрамена от болката, която е предизвикала". Felicity Huffman е обвинена, че е платила 15 000 долара, за да бъдат попълнени отговорите на тестове на дъщеря й от друг човек на кандидатстудентските изпити през 2017 г. 56-годишната актриса е 14-ият родител, който се признава за виновен по делото. Обвинени по скандала са общо 50 души.

Обвиненията срещу Huffman са част от голям скандал в престижни американски университети. Разследване на ФБР разкри, че някои родители са плащали на други хора да попълват тестовете на децата им. Други плащали на атлетическите факултети на университетите, за да вкарат децата им като студенти с фиктивни спортни стипендии.

Друга актриса - Lori Loughlin, също е сред обвиняемите, сред които има високопоставени служители на големи фирми и други богаташи. Loughlin е обвинена, че е платила почти 500 000 долара, за да уреди фиктивни профили на двете си дъщери в отбора по гребане на престижен университет в Калифорния, въпреки че и двете никога не са се занимавали с този спорт. Тя не е сред тези, които се признават за виновни.

 

Коментари