Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Фен съди Madonna заради променен начален час на концерт
Фен съди Madonna заради променен начален час на концерт
Снимка: БГНЕС
Фен съди Madonna заради променен начален час на концерт Понеделник, 11.11.2019 г., 10:21 ч. Организаторите съобщили, че шоуто ще започне два часа по-късно от обявеното, след като билетите вече били продадени

“Една кралица никога не закъснява”, заяви на концерта си в Лас Вегас поп кралицата Madonna. Не всички обаче са съгласни с тази максима. 

Фен заведе дело срещу звездата и организаторите на турнето й “Madam X” заради промяна на началния час на шоутата й, след като билетите за тях вече са били продадени. 

Nate Hollander твърди, че това е нарушение на договора между певицата и клиента, закупил пропуск за концерта й. Той, както и редица други, не искали да ходят на събитието два часа по-късно от планираното (вместо в 20:30ч. в 22.30ч.), затова опитали да върнат билетите си, но от компанията отказали да им върнат парите. 

Причината за промяната на началния час е друго недоволство на публиката - певицата често излизала на сцената с два часа закъснение, заради което организаторите решили да променят времето за старт на концертите.

Феновете изтъкват и друг проблем - след промяната на началния час, стойността на билетите е паднала и дори при препродажба, закупилите пропуск няма да могат да си възстановят дадената сума. 

Hollander купил три билета за концерта на Madonna в Маями през декември, като похарчил за тях 1024,95 долара. Той е един от стотиците недоволни почитатели на Кралицата на поп музиката. 

Засега нито Madonna, нито организаторите на турнето й са коментирали казуса.

Коментари