Фенове се тревожат: ще стигне ли Taylor Swift от Токио до Супербоул?

04 Февруари 2024
Taylor Swift
Снимка от БГНЕС

Посолството на Япония в САЩ се наложи да успокоява японските и американските фенове на Taylor Swift, които сериозно се разтревожиха как звездата ще стигне от Токио, където ще има концерт, до Супербоул в Лас Вегас. 

В социалните мрежи беше публикувано специално изявление по темата. 

“Посолството на Япония в САЩ е запознато с медийните съобщения относно стъпките, които Taylor Swift ще трябва да предприеме, за да пътува от Токио след концерта си на 10 февруари до Лас Вегас навреме, за да гледа играта на Kansas City Chiefs на Супербоул. Въпреки 12-часовия полет и 17-часовата разлика във времето, посолството може уверено да "говори сега" (игра на думи с песента на Swift "Speak Now"), за да каже, че ако тя напусне Токио вечерта след концерта си, спокойно може да пристигне удобно в Лас Вегас преди началото на Супербоул“.

Swift се появява на игрите на Kansas City Chiefs през сезон 2023, след като започна връзка с играча от отбора Travis Kelce. Изпълнителката на „Bejeweled“ подкрепяше половинката си, докато неговият отбор си проправяше път към финала за Суперкупата по американски футбол. В същото време певицата изнася концерти от световното си турне и фенове започнаха да се чудят как ще успее да гледа големия мач от трибуните в Лас Вегас на 11 февруари, след като има планиран концерт в Токио на 10 февруари. 

„Знаем, че много хора в Япония са развълнувани да преживеят турнето "Eras" на Taylor Swift, така че искахме да потвърдим, че всеки заинтересован може "смело" да знае(отново игра на думи с песента "Fearless" на Swift), че тази талантлива изпълнителка ще успее да удиви японската публика и въпреки това да стигне до Лас Вегас, за да подкрепи Chiefs, когато те излязат на терена на Супербоул, облечени в "червено" (отново игра на думи с песента "Red" на Swift)“. 

Chiefs ще се изправят срещу San Francisco 49ers за Суперкупата.

Новини