Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Филмът за "Семейство Сопрано" излиза на голям екран през 2020 година
Филмът за
Филмът за "Семейство Сопрано" излиза на голям екран през 2020 година Неделя, 17.03.2019 г., 09:43 ч. Драмата за бос на мафията, който се подлага на психотерапия, оглавява класацията на най-добрите тв сериали

Филмът "Нюарк", който предхожда хронологично събитията в хитовия телевизионен сериал "Семейство Сопрано", ще тръгне по кината на 25 септемврии 2020 година.

Създателят на сериала "Семейство Сопрано" Дейвид Чейс е сценарист и продуцент на филма. Зад камера ще се изяви Алън Тейлър, режисирал девет епизода от хитовата телевизионна поредица и отличен с награда "Еми" за един от тях.

В образа на младия Тони Сопрано - знаковия персонаж в сериала, изигран от покойния актьор Джеймс Гандолфини, зрителите ще видят сина му Майкъл Гандолфини. Актьорският състав на "Нюарк" включва още Алесандро Нивола, Вера Фармига, Джон Бърнтол, Били Магнусен, Кори Стол.

„Семейство Сопрано” беше определен за най-добрия телевизионен сериал на всички времена от Гилдията на американските сценаристи.

Драматичният сериал има шест сезона с общо 99 епизода.

Още при показването на първите епизоди през 1999 г. "Семейство Сопрано" става толкова популярен, че се превръща в културен феномен. Критиците не спират да го хвалят като подчертават принципно новия подход към описанието на живота на мафията, на американските семейства, на проблемите на итало-американската общност в САЩ и на насилието в общество, което се гордее със своя морал.

Коментари