Фронтменът на Radiohead вдигна сватба в Сицилия

Thom Yorke сключи брак с актрисата Dajana Roncione

24 септември 2020
social
Снимка от instagram

Фронтменът на Radiohead Thom Yorke се ожени за сицилианската актриса Dajana Roncione на церемония в Багерия, Сицилия.

Снимки от сватбата на двойката сподели в социалните мрежи фотографът Greg Williams на 20-и септември, а от публикациите става ясно, че събитието се е състояло ден по-рано. 

На една от черно-белите фотографии двамата лежат на голяма възглавница в луксозна стая във вила Valguarnera, където се е състояла сватбата. Младоженците са облечени в бяло.  

На размяната на брачните обети са присъствали около 120 гости, включително останалите членове от Radiohead. Били са спазени всички изисквания на местните власти за безопасност във връзка с пандемията. Италианският вестник la Repubblica цитира самия Yorke, който казва, че заради изискванията за дистанция няма да има дансинг. 

Връзката на 51-годишния музикант и 36-годишната актриса започна през 2017 г. Миналата година Roncione участва заедно с Yorke в неговия кратък филм за Netflix “ANIMA”, който беше свързан с едноименния му самостоятелен албум.  

За изпълнителя на “Creep” това е втори брак - той беше женен за Rachel Owen от 2003 г. до раздялата им през 2015-а. Тя почина от рак година по-късно. От първата си съпруга Yorke има две деца -  Noah и Agnes. Dajana се омъжва за първи път.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

@thomyorke and @dajana_roncione chilling after tying the knot in Sicily last night @villa_valguarnera @paolo_nassi @jinanekafrouny #thomyorke #dajanaroncione #gregwilliams #gregwilliamsphotography #leicaQ2

Публикация, споделена от Greg Williams (@gregwilliamsphotography) на

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Newlyweds @thomyorke and @dajana_roncione on Saturday night in Sicily @villa_valguarnera @paolo_nassi @jinanekafrouny #thomyorke #dajanaroncione #gregwilliams #gregwilliamsphotography #LeicaQ2

Публикация, споделена от Greg Williams (@gregwilliamsphotography) на

Новини