Gary Barlow мечтае за Коледа

Певецът от Take That ще издаде първия си празничен албум

01 ноември 2021
social
Снимка от instagram

Gary Barlow влиза в битката за първото място в тазгодишната коледна класация на Великобритания. 

Вокалистът от Take That ще издаде празничен дует с носителката на БАФТА Sheridan Smith, озаглавен “How Christmas Is Supposed To Be”. Песента е описана като бляскаво празнично поп изпълнение. 

Композицията ще бъде част от първия коледен албум на британския певец “The Dream Of Christmas”, който ще излезе на 26-и ноември. Barlow вече представи две песни от записа - “The Dream Of Christmas” и “Sleigh Ride”. 

"Миналата година всички се опитвахме да си създадем хубави емоции на Коледа. Беше наистина труден празник за мнозина заради сценария, в който попаднахме. Затова започнах да пиша тези песни, за да направя нещата малко по-специални”, обясни Gary, “Никога не съм слушал тези класически коледни песни с идеята да ги пея, но докато този запис се развиваше, и признателността ми за съществуването на тези прекрасни песни започна да расте. Всичко започна като размотаване в студиото и преди да се усетя имах цял албум!”. 

“The Dream Of Christmas”:

The Dream of Christmas

Sleigh Ride

Wonderful Christmastime

How Christmas Is Supposed To Be (feat Sheridan Smith)

This Christmas

Come On Christmas

My Dear Acquaintance

Winter Wonderland (feat. Puppini Sisters)

The Colder It Feels (feat Sheku Kanneh-Mason)

Merry Christmas Everyone

A Child’s Christmas in Wales (feat. Aled Jones)

Deluxe:

I’ve Got My Love To Keep Me Warm

I Believe in Father Christmas

In The Bleak Midwinter

The Most Wonderful Time Of The Year

Тази година ще бъде избран 70-ият коледен сингъл на Великобритания и Gary ще срещне сериозна конкуренция за първото място. 

Ed Sheeran и Elton John също се готвят да пуснат празнична песен, а едно от заглавията в предстоящия албум на ABBA “Voyage” също може да влезе в надпреварата, защото е на коледна тема.  

Ed Sheeran изпълни част от коледния дует с Elton John

Макар засега да няма новини от миналогодишния победител LadBaby, остава възможността и той да се включи в състезанието. Британският блогър с истинско име Mark Ian Hoyle и неговата съпруга Roxanne Zee Hoyle вече три поредни години печелят първото място и ако успеят отново това ще ги запише в историята като единствените изпълнители с четири последователни песни под номер 1 в историята на коледния чарт. В момента те са с изравнени позиции със Spice Girls и Beatles.

ABBA се завръщат с нов албум и холограмно шоу

Тазгодишният британски коледен сингъл ще бъде обявен на Бъдни вечер.

Rob Thomas: Трябваше да правя коледен албум през лятото

 

Новини