Gary Barlow загубил роля в "Междузвездни войни"

Певецът не може да пази тайна

16 юли 2020
social
Снимка от facebook

Gary Barlow разкри, че трябвало да пее в сцена от "Междузвездни войни: Последните джедаи" от 2017 г., но в крайна сметка изпълнението му не влязло във финалната версия на филма.

Вокалистът на Take That разкри, че бил "съсипан", когато му казали, че няма да включат песента му в хитовата продукция, а вместо него ще пее войник от Съпротивата.

Barlow разказа за неприятната случка в интернет предаването на Ayda Williams, съпругата на колегата му от групата Robbie Williams: "Получихме обаждане от екипа на "Междузвездни войни", в което казаха, че имат роля за Gary в следващия филм от сагата. "Имаме сцена в бар и ще ни трябва певец, който да се появи във филма", и аз останах без думи. Около седмица преди да снимаме обаче се обадиха отново и казаха "Много се извиняваме, но сюжетът се промени и в сцената ще пее извънземен".

Take That отново заедно?

Изпълнителят по-рано се пошегува, че може сам да си е виновен, че е загубил ролята, защото създателите на филмовата поредица са известни с това, че изискват информацията за продукциите от сагата да се пазят в строга тайна. В интервю обаче той без да иска признал, че ще участва във филма: "Добре, ще ви кажа. Не съм щурмовак. Но участвам. Благодаря ви. Дами и господа, бъдете дискретни. Вероятно заради това, че ви казах, ще ме изгонят".

49-годишният изпълнител не е единствената знаменитост, чието участие в продукцията е било заличено. Сцени с певицата Ellie Goulding, принцовете Harry и William, както и с актьора Tom Hardy също са били отрязани.

 

Новини