Gloria Estefan пее за любов в нов сингъл

“Cuando Hay Amor” е от предстоящия албум на звездата

12 юни 2020
social
Снимка от twitter

Новият сингъл на Gloria Estefan се очакваше да излезе още през есента на миналата година, но за късмет го получаваме точно сега, когато посланието и позитивното настроение на песента са много необходими.

В “Cuando Hay Amor” ("When There’s Love") се пее за любов под звуците на бразилски и колумбийски ритми. Клипът е заснет в Салвадор, столицата на бразилския щат Баия. В него Estefan танцува традиционен бразилски танц заедно с местни жени от различни възрасти.

Estefan заяви, че желанието й е било да изпрати малко положителни вибрации във вселената, защото такива са много необходими в момента. "Имаме нужда от alegría, от малко радост. Исках това послание да бъде първото, което ще поднеса на света. Макар че е чисто съвпадение, че се случва точно сега. Всъщност този албум трябваше да излезе преди три години", каза певицата.

Estefan е започнала да записва "Brazil 305", който трябва да се появи през август, преди повече от три години. “Щях да записвам вокалите, когато майка ми се разболя и почина. След това не можех да намеря сили да пея", обясни звездата забавянето.

"Brazil 305" включва 11 от хитовете на Estefan, включително емблематичната й песен “Conga”, преработени с бразилски ритми. В списъка с песните има и четири нови, сред които и сингълът “Cuando Hay Amor”

Новини