The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Гореща новина от Ricky Martin и Paloma Mami
Гореща новина от Ricky Martin и Paloma Mami
Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс
Гореща новина от Ricky Martin и Paloma Mami Събота, 12.06.2021 г., 10:28 ч. “Qué Rico Fuera” е първият сингъл от предстоящия нов албум на латино краля – Play

Латино кралят, носител на редица престижни награди, включително GRAMMY, и абсолютен разбивач на сърца,  Ricky Martin, представя първия си сингъл за тази година - колаборация с изгряващата международна изпълнителка Paloma Mami. 

Летният латино денс трак “Qué Rico Fuera” (How Sweet It Would Be) съчетава поп, афро-латино звучене и ърбън мелодии, и излиза с официално видео на звездния режисьор Jessy Terrero.
 
Като фен на музиката на Paloma Mami, Ricky се свързва с 21-годишната латино фурия с предложение за съвместен музикален проект, но поради пандемичните рестрикции се налага двамата да запишат частите си от песента отделно и се срещат на живо чак за снимките на видеото в Калифорния.

“Qué Rico Fuera” е първият сингъл от дългоочаквания и предстоящ албум на Ricky – Play, като ще бъде част и от репертоара на турнето на суперзвездата в Северна Америка с Enrique Iglesias и специалния гост Sebastián Yatra.

Коментари