Графа открива нова страница в историята на българската поп музика

20 септември 2023
Графа
Снимка от Monte Music

На 30-и септември българската поп сцена ще запише в историята си най-грандиозния концерт на роден поп изпълнител. Националният стадион "Васил Левски" ще се превърне в сцена на безкомпромисен спектакъл, представен от любимия на поколения певец Влади Ампов - Графа.

През последните дни организаторите на събитието разкриват подробности за шоуто, като обещават то да надмине очакванията и на най-скептичния зрител. Първото впечатление ще се формира от дизайнерската сцена с прозрачен покрив и мултимедиен гръб, на която Графа ще изпълни най-големите си хитове. Изненадите за посетителите ще започнат още в първите минути на концерта и ще градират до неговия край. 

Атмосферата на концерта обещава да е изключително емоционална, защото Графа е оставил зад себе си вечни български песни като "Давам всичко за теб", която много от нас свързват с първото си обяснение в любов, "Най-щастливият човек на света" за веселите мигове в живота, "Ако има рай" за скъпите за нас хора, "Да" за момента, в който се вричаме във вечна любов, "Дим да ме няма" за случаите, когато оставяме грижите зад гърба си, "Вековна гора" за любовта към България, "Фиаско" за сериозните теми, поднесени с намигане. Списъкът продължава, а най-емблематичните песни ще си припомним под открито небе в сърцето на София.
 
Все още не са обявени всички специални гости на събитието, но то ще е пример за приемственост, защото най-младата звезда е 16-годишния виртуозен пианист Ивайло Василев, лауреат на десетки международни конкурси, дете на фондация "Димитър Бербатов". Той ще акомпанира на Графа на една от най-чувствените му песни, името на която все още се пази в тайна. Представителят на младото поколение певци Тино ще се качи на сцената за хита на лятото "Фиаско". Преди месеци поп иконата Мария Илиева сама обяви радостната новина, че е гост на концерта. "Мистерията на българските гласове" - хорът, който разнася славата на българския фолклор навсякъде по света ще е специален акцент в концерта, а красивата "Вековна гора", която изпълнява с Графа ще накара сърцето на всеки българин да тупти силно, докато я слуша на живо на специалното събитие.

В последната събота на септември всички на стадион "Васил Левски" ще се посветят на каузата да покрепят талантливите деца на България, защото 5 лева от стойността на всеки билет са дарение за фондация "Димитър Бербатов". Всеки посетител на концерта ще допринесе и за опазването на България и природата ни, като изхвърля отпадъците си разделно в специалните пунктове, разположени на стадиона. Организаторите препоръчват на всички да използват градския транспорт, а от Център за градска мобилност обещават допълнителни линии на градския транспорт и повече метровлакчета във вечерта на събитието.

Новини