Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Грами" отдават специална почит на Prince
Снимка: facebook
"Грами" отдават специална почит на Prince Петък, 10.01.2020 г., 10:00 ч. На концерт в чест на музикалната легенда ще пеят артисти от различни жанрове и поколения

Организаторите на наградите "Грами" ангажираха редица големи звезди за специален концерт в чест на покойната музикална легенда Prince.

"Let's Go Crazy: The Grammy Salute to Prince" ("Да полудеем: Поздрав на "Грами" към Prince").

В шоуто ще се включат с изпълнения Beck, Common, Gary Clark Jr., Earth, Wind & Fire, Foo Fighters, H.E.R., Тhe Bangles', Susanna Hoffs, Juanes, Alicia Keys, John Legend, Coldplay's Chris Martin, Mavis Staples, St. Vincent и Usher. Няколко от най-добрите музикални приятели и партьори на Prince - групата му Тhe Revolution, Sheila E. и Morris Day и The Time, ще направят съвместно изпълнение.

"Let's Go Crazy: The Grammy Salute to Prince" ще се състои в Лос Анджелис на 28-и януари, два дни след церемонията на наградите "Грами", на които водеща за втора поредна година е Keys.

"Едно от предимствата да продуцираш наградите "Грами" е, че едновременно работиш със своите герои и можеш им отдадеш почит, а Prince ми даде възможност да направя и двете", казва дългогодишния продуцент на шоуто Ken Ehrlich, който ще работи по организацията и на специалния концерт. "Неговите изяви на наградите "Грами", макар и само няколко, бяха исторически и затова подхождаме със смесени чувства към възможността да почетем невероятното наследство, което той ни остави. Събрали сме изключителни артисти от различни жанрове и поколения, за да отпразнуваме музиката на един наистина иконичен автор на музика и изпълнител, и повярвайте ми, тежка отговорност е да му отдадем достатъчно от дължимото", допълва Ehrlich.

Коментари