Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Грандиозна гала премиера на "Котките" в Ню Йорк
Грандиозна гала премиера на
Снимка: Forum Film Bulgaria
Грандиозна гала премиера на "Котките" в Ню Йорк Вторник, 17.12.2019 г., 12:39 ч. Световни знаменитости преминаха по червения килим

В Ню Йорк се състоя бляскавата световна премиера на една от най-впечатляващите продукции тази година - "Котките". Събитието по повод новата революционна филмова адаптация на феноменалния сценичен мюзикъл на Андрю Лойд Уебър се превърна в арена на блясъка и красотата, както отива само на едно недостижимо произведение на изкуството.

Cats

В пищната обстановка на събитието стотици гости и световни знаменитости преминаха по червения килим и впечатлиха не само с елегантна визия, но и с аристократична осанка, истински достойна за повода.

Cats

Членовете на брилянтния актьорски състав демонстрираха изключителна класа, която превръща и продукцията в революционна филмова сензация.

В неотразим тоалет на събитието беше Тейлър Суифт, чиято песен "Beautiful Ghosts", специално създадена за "Котките", беше отличена с номинация за „Златен глобус“ за „най-добра оригинална песен“. Идрис Елба, който се превъплъщава в ролята на злодея в продукцията, Джейсън Деруло с модерна и ексцентрична визия, Дженифър Хъдсън, която изпява емблематичната „Memory”, уникалната Ребъл Уилсън, както и прекрасната прима балерина на Кралския балет Франческа Хейуърд – всички те бяха част от звездните гости на вечерта.

Cats

Cats

Cats

Cats

Киносъбитието ще завладее и нас съвсем скоро. Впечатляваща история, уникална картина и оригинално присъствие, които спират дъха. Всичко това са "Котките" и те идват в кината на 27-и декември.

Коментари