Grimes и Elon Musk имат второ дете

Двамата отново са заедно, по техен си начин, след като обявиха раздялата си миналата година

10 март 2022
social
Снимка от instagram

Grimes и Elon Musk тайно са се сдобили с второ дете, разкри канадската певица за новия брой на сп. Vanity Fair. 

Двойката има син на 22 месеца, кръстен X Æ A-12. Сега тя каза пред изданието, че двамата вече имат и дъщеря, която се е родила през декември миналата година чрез сурогатна майка.

Сп. People съобщава, че бебето носи името Exa Dark Sideræl, макар в интервюто Grimes да го нарича Y. 

Певицата обясни, че поредното уникално име така: Exa идва от термина exaFLOPS при суперкомпютрите, а Dark представлява “непознатото” - “Хората се страхуват от него, но всъщност това е просто липсата на фотони. Тъмната материя е красивата мистерия на вселената”, разяснява майката.

Sideræl се произнася според Vanity Fair като "sigh-deer-ee-el". Това било “по-елфическото произношение на думата “sidereal”, чието значение е “истинското време на вселената, звездно време, космическо време, а не нашето земно време”.

Sideræl има и друг смисъл - то е препратка към любимата героиня на Grimes от “Властелинът на пръстените”, Галадриел. 

Певицата заяви, че се борила да кръсти момиченцето Odysseus Musk, защото това била мечтата ѝ, но в крайна сметка с Musk постигнали съгласие за Exa Dark Sideræl. 

Макар да обявиха раздялата си през септември 2021 г. след три години заедно, Grimes каза, че с милиардера са се събрали… донякъде:

"Няма реална дума за това. Бих го нарекла мое гадже, но ние всъщност сме много гъвкави. Живеем в отделни къщи. Но сме най-добри приятели. Виждаме се непрекъснато… Просто си имаме наше разбиране за отношенията ни и не очаквам хората да го разберат”. С Musk били щастливи заедно и тя се чувствала страхотно, но двамата просто имали нужда да бъдат свободни. Grimes добави, че планират да имат още деца, защото винаги са искали поне три или четири.

 

Новини