Guns N' Roses с нова песен и видео

18 август 2023
Guns N Roses
Снимка от Animato Music / UMG

Guns N' Roses пуснаха новата си песен, озаглавена "Perhaps". 

От няколко години в интернет се разпространява демо версия на парчето, но спекулациите, че то ще бъде издадено официално, се засилиха след като феновете чуха част от него на репетицията за концерта им в Тел Авив през юни.

"Perhaps" е третият трак, който Guns N' Roses издават, откакто се събраха през 2016г. и е част от сесиите на "Chinese Democracy", също като "Hard Skool" и "Absurd". Песента е завършена от Axl Rose, Slash и Duff McKagan през тази година и не е просто нова музика, а истинско възраждане на бандата след близо 3 десетилетия. 

Днес се състоя и премиерата на официалното видео към "Perhaps".

През юни Guns N' Roses бяха хедлайнер в съботната вечер на Glastonbury, а в момента са в разгара на световно турне, след като започнаха северноамериканската му част на 5-и август в Монктън, Канада.

Guns N' Roses и до днес са сред най-успешните рок групи в историята. Дебютната им колекция от 1987 г., "Appetite For Destruction", се откроява като най-продаваният първи албум и 11-ият най-успешен в САЩ за всички времена. През 1991 г. Guns N' Roses разтърсват света със 7-кратно платинените "Use Your Illusion I" и "Use Your Illusion II", които при появата си заемат първите две места в Billboard 200. С общи продажби от 100 милиона копия досега, каталогът им се състои и от "G N' R Lies" (5х платинен), "The Spaghetti Incident?" (платинен), "Greatest Hits" (5х платинен) и "Chinese Democracy" (платинен). Guns N' Roses са и една от най-стриймваните рок банди със средно 24 милиона месечни слушатели в Spotify. 

Новини