Gwen Stefani се отдаде на носталгията с нова песен

С "Let Me Reintroduce Myself" тя се връща към корените си от времето на "No Doubt"

09 декември 2020
social
Снимка от facebook

Gwen Stefani издаде първата си нова песен от четири години. В "Let Me Reintroduce Myself" 51-годишната звезда се връща към корените си в стил ска и реге, когато беше вокалистка на "No Doubt". В изпълнението е включен и стих от нейния хит от 2004 г. "Hollaback Girl". В официално изявление за новата песен Gwen казва, че по този начин обявява завръщането си: "Тя е забавна и свежа, защото се вдъхнових и се надявам да донеса малко радост. Идеята беше да напиша, която носи нотка носталгия и затова мисля, че музикално ще ви напомни за дните, когато започнах със ска и реге". 

Gwen Stefani не е издавала албум от 2017 г., когато излезе коледната й колекция "You Make It Feel Like Christmas". Новата песен е първата, която не е на празнична тeматика след албума "This Is What The Truth Feels Like" от 2016 г. 

Певицата, която е сгодена за кънтри звездата Blake Shelton, засега не планира да издава албум, но споделя, че е написала към 20 нови песни. В интервю тя обясни, че е мислила за това, но има колебания. Тя признава, че когато си мисли за изпълнителите, които е слушала в по-младите си години, иска да чуе техните стари хитове, които й напомнят за онзи период от живота й и да се отдаде на носталгията. 

Новини