Harry Styles дари 6.5 милиона долара за благотворителност

31 юли 2023
Harry Styles
Снимка от БГНЕС

Турнето на Harry Styles, “Love on Tour”, завърши с шоу пред 100 000 в Италия миналата седмица. В рамките на почти 3 години певецът е изнесъл общо 173 концерта. Турнето стартира на 4 септември 2021 г. и според Variety след края му 5.04 милиона фенове в Северна и Южна Америка, Великобритания, Европа и Австралия са гледали на живо изпълненията на Styles. 20 от датите бяха в прочутата арена "Madison Square Garden" в Ню Йорк, 18 са били във "Форума" в Лос Анджелис и 6 - на стадион "Уембли" в Лондон. 

Обиколката на британската звезда се класира на четвърто място по печалби в списъка на най-печелившите турнета в историята. Важно е да се отбележи обаче, че от приходите 6.5 милиона долара са дарени на благотворителни организации, включително за репродуктивно здраве и за нуждаещи се деца. 
 

По време на турнето Styles издаде третия си солов албум, “Harry’s House”, който спечели "Грами" за албум на годината и за най-добър поп вокален албум. Освен това донесе на певеца и победа във всички 4 категории, в които той беше номиниран, на наградите БРИТ. Водещият сингъл от него, “As It Was”, достигна номер 1 в класациите на 33 държави, включително прекара 15 седмици начело на Billboard Hot 100.

Новини