Harry Styles подобри рекорд на Elton John в САЩ

“As It Was” отново е на върха на американската класация за сингли

27 септември 2022
social
Снимка от кадър YouTube

Хитът на Harry Styles “As It Was” се превърна в песента на британски изпълнител, прекарала най-дълго време на първото място в американската класация. Сингълът за 15 седмица е на върха на чарта Billboard Hot 100, с което подобри рекорд, който досега се държеше от Mark Ronson и Elton John. Техните песни “Uptown Funk” и “Candle In The Wind” имат по 14 седмици начело на класацията.

Styles в момента е номер 1 и в кината в САЩ с участието си във филма “Не се тревожи, скъпа”.  

И още постижения за “As It Was” - това вече е четвъртият най-дълго задържал се на върха сингъл в историята на американската класация и най-продължително оглавяващата подреждането песен в изпълнение на солов артист.

“Old Town Road” на Lil Nas X и Billy Ray Cyrus държи рекорда с 19 седмици на първо място. “Despacito” на Luis Fonsi, Daddy Yankee и Justin Bieber и “One Sweet Day” на Mariah Carey и Boyz II Men имат по 16 седмици.

“As It Was” се задържа 10 седмици на първото място и в британската класация. 

Бившият певец от One Direction последва стъпките на Eminem и Prince, като се присъедини към малцината изпълнители, които едновременно са били на върха на музикалните класации и на бокс-офиса. 

Смесените отзиви от критиката не попречиха на феновете на Styles да влязат в кината за прожекциите на “Не се тревожи, скъпа”, който е режисиран от неговата половинка Olivia Wilde. Филмът, в който участват също Florence Pugh и Chris Pine, спечели над 19 милиона долара през премиерния си уикенд в Северна Америка. Продукцията привлече вниманието и заради слуховете за конфликти в екипа.

Новини