Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Харви Уайнстийн също се е заразил с COVID-19
Харви Уайнстийн също се е заразил с COVID-19
Снимка: БГНЕС
Харви Уайнстийн също се е заразил с COVID-19 Понеделник, 23.03.2020 г., 15:10 ч. Бившият продуцент по-рано беше осъден на 23 години затвор за сексуално нападение и изнасилване

Бившият продуцент Харви Уайнстийн, който неотдавна беше осъден на 23 години затвор за сексуално нападение и изнасилване, е носител на новия коронавирус.

Уайнстийн е поставен в изолация в затвора "Уенд", каза Майкъл Пауърс, президент на асоциацията на затворническите охранители. Той е загрижен за полицаите на работа там, които не са достатъчно екипирани. Няколко души от персонала са под карантина.

Харви Уайнстийн беше откаран в затвора "Уенд" край Бъфало, щата Ню Йорк, в сряда миналата седмица. Преди това беше в затвора "Райкърс айлънд" в Ню Йорк. Двайсет и трима затворници там са с положителни резултати за новия коронавирус, както и няколко души от охраната.

След като беше произнесена присъдата му на 11-и март, Харви Уайнстийн беше откаран в болница заради проблеми със сърцето. Той има и други заболявания. Беше му поставен стент, след което беше прехвърлен в затвора "Райкърс".

Адвокат на продуцента каза, че правният му екип не е уведомен за положителния тест за коронавируса.

Коментари