Heidi Klum си партнира със Cirque Du Soleil за костюма си за Хелоуин

01 ноември 2023
Heidi Klum
Снимка от БГНЕС

Heidi Klum изненада тълпата, събрала се край червения килим на нейното ежегодно парти за Хелоуин, с уникален и сложен костюм на паун, който включваше участието на 10 танцьори от Cirque Du Soleil. 

50-годишната красавица и съпругът ѝ Tom Kaulitz, който беше яйце на паун, споделиха как се е появила идеята за поредния страхотен костюм.

"След като бях този минималистичен дъждовен червей [през 2022 г.], исках да направя нещо по-сложно и грандиозно, и реших да направя костюм с участието на няколко човека", каза манекенката. 

Всъщност, костюмът на червей на Klum беше огромен и ѝ отне много часове в гримиране и поставяне на протези. 

Тази година тя се замислила какво животно може да избере, за да го превърне в интересна аранжировка.

"Помислих си за паун, защото паунът е някак в едно с перата и след това се отваря", обясни Klum. "Искаше ми се да направя артистично изпълнение". 

За партито "Кралицата на Хелоуин" носеше син костюм по тялото, декориран така, че да изглежда, че има пера като на паун. На лицето си тя имаше напълно функционален клюн, който ѝ позволяваше да говори, многоцветни бои, покрити с блестящи камъчета, а няколко пера се подаваха от главата ѝ.

Създаването на визията е отнело около 6 часа. Създаването на артистичното представление обаче е продължило "малко по-дълго". 
 

Танцьорите, всеки в свой костюм, заедно с Heidi образуваха красива фигура на паун с разперени пера. 

Michel Laprise, творчески директор на Cirque Du Soleil, разказа, че Klum ги е посетила в Монреал, където в продължение на 2000 часа са тренирали за артистичното представяне на цялостната фигура под формата на танц. 
 

Новини