Хиляди фенове и знаменитости отдадоха почит на Olivia Newton-John в Австралия

27 Февруари 2023
Olivia Newton John
Снимка от БГНЕС

Хиляди хора отдадоха почит на покойната австралийска актриса и певица Olivia Newton-John по време на щатска мемориална служба в нейния роден град Мелбърн. 

73-годишната звезда почина през август миналата година в САЩ след дългогодишна битка с рак на гърдата.

Newton-John ще остане завинаги в историята като Санди от класическия музикален филм "Брилянтин" от 1978 г. 

Нейната дъщеря Chloe Lattanzi заяви от трибуната в залата "Хамър", че нейната майка е била нейното безопасно място, нейният водач в живота, нейният най-голям почитател и земята под краката ѝ.

Вдовецът на Newton-John, John Easterling, каза: "И двамата сме имали трудни моменти в миналото и си говорехме често какви късметлии сме, че сме се намерили. Всеки ден с Olivia беше свръхестествен. Всеки ден с нея беше изпълнен с малко магия". 

Със специални видеообръщения в церемонията се включиха много колеги на покойната звезда, като сър Elton John, Mariah Carey и Pink.

Сър Elton описа Olivia като "прекрасна природна стихия", а Dolly Parton, която е една от последните имали възможност да пеят с Newton-John, каза, че не са били само колеги, но и много добри приятелки: "Olivia, ще цитирам една от твоите песни - Аз наистина те обичам (I honestly love you)". 

Службата завърши с хитове на Newton-John в изпълнение на австралийската певица Delta Goodrem. 

Новини