The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Хитът на Стенли “Чужди тела” с клубен ремикс
Хитът на Стенли “Чужди тела” с клубен ремикс
Хитът на Стенли “Чужди тела” с клубен ремикс Сряда, 18.12.2019 г., 17:16 ч. Ремиксът ще бъде наличен за сваляне във всички дигитални платформи от 27 декември

След успеха на „Чужди тела“ на Стенли в медиите и в дигиталните платформи, песента има вече и клубен ремикс, дело на популярните DJ-и Fabrizio Parisi & The Editor. Премиерата беше днес. Видеото към ремикса с режисьор Васил Стефанов излиза също днес в официалния канал на артиста в YouTube тук, https://youtu.be/7PIXSeFDG2s.

Идеята за ремикса се ражда по време на представянето на новия албум на музиканта „Чужди тела“ (Вирджиния Рекърдс) в началото на ноември т.г. 

„Свърза ни общ приятел, който ми каза, че Стенли би искал да направим ремикс на песента му „Чужди тела“. Бях много развълнуван, защото винаги съм бил „обсебен“ от начина на пеене и тембъра на Стенли, който е уникален. Още повече, че двамата с The Editor вече бяхме слушали новата му песен и много я харесваме. За първи път работя със Стенли и в това сътрудничество има много личен момент за мен, за който не знае нито той, нито The Editor. Когато дойдох в България да уча в музикалното училище в Русе, започнах да свиря в първата си банда, която беше нещо като трибют на Тангра и свирехме всички песни от албума „Оловният войник“. Вокалистът ни, огромен фен на Тангра и Стенли и с когото, станахме близки приятели, за съжаление почина преди няколко години. За мен има част от моето минало в тази колаборация помежду ни и много специално отношение“, споделя Fabrizio Parisi.

Автор на музиката на песента „Чужди тела“ е Благослав Анастасов, фронтмен на рок бандата „Hayes & Y“, отговорен също и за аранжимента на парчето заедно със Стенли и Светлин Къслев. Въздействащият текст е написан от Любо Киров. В „Чужди тела“ участва и 17-годишната дъщеря на Стенли - Никол.

Междувременно, Стенли подготвя специален концерт за всичките си почитатели на 26-и декември, четвъртък в столичен клуб. Той се завръща на сцената на столичния клуб, за да представи новите песни от албума "Чужди тела" (Вирджиния Рекърдс). Сет листът включва и някои от най-емблематичните хитове на артиста, сред които „Обсебен“, „Пътят към храма“, „Стар парфюм“ и други, част от които са в нови изненадващи аранжименти. На сцената до Стенли ще застанат още музикантите Димитър Ковачев-Фънки (бас китара), Станислав Вълчев (китари) и Николай Николаев (барабани).

За предстоящото събитие, Стенли е поканил и специални гост-музиканти – нашумялата млада рок банда „Innerglow“ и фронтмента на групата „Hayes & Y“ и композитор на „Чужди тела“ – Благослав Анастасов.

Stenli-cjal-ryst.jpg

Коментари