Холивуд скърби за загубата на Ray Liotta

Актьорът е починал малко след началото на снимките на нов филм

26 май 2022
social
Снимка от БГНЕС

Колеги и приятели на Ray Liotta използваха социалните мрежи, за да изразят скръбта си от загубата на актьора и да отдадат почит на кариерата му.

67-годишната холивудска звезда е починал в съня си в нощта срещу четвъртък в хотелската си стая в Доминиканската република, където е бил за снимките на новия филм "Опасни води". Работата по продукцията започна едва преди седмица. С него е била годеницата му Jacy Nittolo.

В изявление пред ET Robert De Niro, с когото Liotta си партнира в "Добри момчета", казва: "Много се натъжих, когато научих за смъртта на Ray. Той беше прекалено млад, за да ни напуска. Дано почива в мир".

Lorraine Bracco, която участва с двамата в същия филм, сподели снимка с покойния си колега в Instagram: "Сърцето ми е разбито от ужасната новина за моя Ray. Където и да се намирам по света, винаги хората идват при мен и ми казват, че "Добри момчета" е любимият им филм. И винаги ме питат коя е най-хубавата част за мен от работата по този филм. А моят отговор винаги е бил един и същ...Ray Liotta".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lorraine Bracco (@braccoabroad)

Debi Mazar, която изпълняваше ролята на жената, в която героят на Liotta е влюбен, сподели снимки в Instagram с акьора на снимачната площадка на гангстерския филм. Тя написа: "Сбогом, Ray... Благодаря ти за спомените, за твоята щедрост в работата, за странното чувство за хумор, за твоята сурова упоритост и проницателен поглед".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Debi Mazar (@debimazar)

Jennifer Lopez, която участва с Liotta в криминалния сериал "Нюанси синьо" в продължение на три сезона, написа дълго послание, като заяви, че първото нещо за което се сеща за него е колко добър е бил с децата ѝ.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

David Chase, създател на "Семейство Сопрано" и сценарист и продуцент на един от последните филми на Liotta, "Светци на мафията" (The Many Saints of Newark), заяви пред ET, че това е огромен, неочакван шок. Добави, че от години се възхищава на работата на актьора, след като го гледал в "Something Wild".

Jamie Lee Curtis, с която Liotta работи в "Доминик и Юджийн", си го спомня като актьор и приятел.

Новини