Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Хотел в Исландия с оферта за безплатна нощувка за дами на 29.02
Хотел в Исландия с оферта за безплатна нощувка за дами на 29.02
Снимка: pixabay.com
Хотел в Исландия с оферта за безплатна нощувка за дами на 29.02 Вторник, 18.02.2020 г., 10:29 ч. Условието е да предложат брак на половинката си

Исландският хотел „Ранга” ще осигури безплатна нощувка на всички дами, които предложат годеж на любимия на високосния ден 29-и февруари.

По традиция на този ден и само в него представителките на нежния пол имат правото „да поискат ръката” на своята половинка. Но от тази привилегия дамите могат да се възползват само веднъж на четири години, когато годината е високосна и в календара се появява датата 29-и февруари.

Хотел „Ранга” е част от луксозен комплекс, разположен на около един час път с кола от столицата Рейкявик. След романтичната безплатна нощ на двойката се предлага закуска с ягоди, покрити с шоколад и други лакомства. Сгодените могат да ползват спа-центъра и да посетят обсерваторията в по-късните часове на деня.

Под омайните звезди и краските на Северното сияние, влюбените ще могат да слушат любовни истории от гръцката митология. Предлагат се и екскурзии с моторизирани шейни, езда и катерене на ледници. По този начин управата на хотела иска да насърчи исландките да бъдат активната страна при сключването на брака. И то не само във високосния ден.

Жителките на Исландия не се нуждаят от особени насърчения, тъй като са едни от най-еманципираните в света. Дамите в тази страна съставляват 44% от директорските бордове и 66 процента от броя на висшистите. На исландките понастоящем се падат 30 места в 62-членния парламент на страната.

Коментари