Хърд е удряла Джони Деп в лицето, свидетелства бодигард

03 май 2022
social
Снимка от БГНЕС

Докато процесът за клевета на Джони Деп срещу Амбър Хърд продължава в съдебната зала, бяха разкрити още подробности за бурната им връзка. Най-новото разкритие идва от един от охранителите на Деп, Травис Макгивърн, който твърди, че е видял Хърд да удря тогавашния си съпруг в лицето.

Макгивърн свидетелства чрез видео връзка на живо, докато процесът продължава. Докато е под клетва, Макгивърн, който в момента е нает от актьора, подробно описва някои от споровете, на които е бил свидетел между бившата двойка, включително „относително спокоен разговор“, който става „по-неспокоен“, в резултат на което актрисата хвърля метална кутийка по Деп, а последният изхвърлил съдържанието на килера на Хърд надолу по стълбите.

„С ъгълчето на окото си видях юмрук да преминава покрай дясното ми рамо и чух и видях как уцелва г-н Деп в лявата скула на лицето му. Това беше юмрукът на г-жа Хърд“, Макгивърн свидетелства, казвайки, че лицето му е било „подуто и зачервено“. Той добави, че и той, и Деп са били шокирани от инцидента.

„В този момент нямаше да оставя г-н Деп да бъде удрян повече, затова го преместих на долния етаж и му казах: „Тръгваме си“. Само за неговата безопасност."

По време на кръстосан разпит от адвокатите на Хърд, Макгивърн отрече, че Деп е "посегнал към косата на Амбър, докато се е опитвал да я удари", както и твърденията на адвоката, че тя го е удряла само, защото той бутнал сестра й.

Деп съди Хърд за статията от 2018 г. за Washington Post, където тя разказа за опита си с домашното насилие. Въпреки че Деп не е посочен по име в статията, той твърди, че записът е повлиял негативно на кариерата му.

 

Новини