Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
И днес се очаква натоварен трафик
И днес се очаква натоварен трафик
Снимка: БГНЕС
И днес се очаква натоварен трафик Четвъртък, 26.12.2019 г., 11:35 ч. От Пътната полиция отново призовават за шофиране с повишено внимание и съобразена скорост

Заради очакваното натоварено движение в края на почивните дни за Коледа, от 14 ч. до 20 ч. се ограничава движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища - с. Ребърково - Ботевград, от Благоевград до граничния пункт „Кулата“, от пътния възел „Коритна“ през Велико Търново до Шумен, пътя Русе - Велико Търново, граничния пункт „Калотина“ - София, околовръстния път на София и пътищата Варна - Бургас и Бургас - Царево.

За улеснение на трафика през Владая през светлата част от денонощието ще има две ленти за влизащите в София по пътя Е-79.

От пътната агенция предупреждават, че днес е възможно придвижването по магистрала "Хемус" в района на тунел "Витиня" да бъде по-бавно заради натоварено движение и ремонт на тръбата за София.

От Пътната полиция призовават водачите да шофират с повишено внимание и съобразена скорост и напомнят, че тази година контролът за нарушения като неспазване на предимство, шофиране в бусленти и с превишена скорост е засилен и се осъществява и чрез необозначени полицейски автомобили.

По най-натоварените направления в страната ще се движат извънредни автобуси. Допълнителни вагони и места са осигурили и от националния железопътен превозвач.

Коментари