Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Игра на тронове" идва с пролетта
"Игра на тронове" идва с пролетта Понеделник, 14.01.2019 г., 09:00 ч. Отбележете в календара датата 14-и април

Точно навреме за пролетта, зимата пристига с финалния сезон на "Игра на тронове". Първият епизод ще се излъчи на 14-и април, обяви телевизията, по която върви от самото си начало хитовата поредица.

Новината на практика беше съобщена в нов тийзър трейлър на сериала. В него виждаме основните фигури от клана Старк - Джон, Санса и Аря.

Не очаквайте подробности за съдържанието на епизодите - те се пазят в строга тайна. Ясно е само, че ще получим 6 епизода, но за компенсация те ще бъдат почти с продължителността на филми. Заснемането на някои от сцените е отнело седмици на екипа.

В интервю за австралийското издание на сп. "GQ" Kit Harington заяви, че последният сезон "сякаш е бил измислен, за да ни пречупи".

"Всички бяхме съсипани на финала. Не знам дали накрая плачехме, защото всичко свърши или защото беше толкова уморително. Никой не успяваше да се наспи. Сякаш беше организирано така, че накрая да накара всички да си кажат "Да, писна ми от това". Спомням си, че към края всички си казвахме "Стига ми толкова. Обичам това, беше най-хубавото нещо в живота ми, ще ми липсва някой ден, но сега просто приключих". 

Коментари