Интернет се забавлява - полицаят не разпознал Justin Timberlake при ареста

21 юни 2024
Justin Timberlake

Полицаят, който преди дни арестува Justin Timberlake за шофиране в нетрезво състояние, не знаел, че е спрял за проверка носителя на "Грами"... и това обстоятелство не спира да забавлява интернет. 

След като гръмна новината за ареста на 43-годишния Timberlake, сайтът Page Six съобщи, позовавайки се на анонимен източник, че полицаят не знаел нито името, нито професията на провинилия се водач.

"Полицаят първоначално не знаеше кой е стои пред него", казал източникът. "Justin си промърмори под носа "Това ще провали турнето". На това полицаят отговори с въпроса "Какво турне?", а Justin каза "Световното турне". 

Този разказ на случката предизвика множество шеговити коментари.

"Ще използвам "Това ще провали турнето (this is going to ruin the tour) като реакция и при най-малкото неудобство в живота ми", пише потребител в социалната мрежа X. 

""Това ще провали турнето" е репликата, която ще прошепвам всеки път, когато молбата ми за отпуск получи отказ", гласи пък коментар, който събра над 121 000 харесвания.

След ареста адвокатът на певеца публикува изявление, разпространено от сп. People, в което се казва, че "енергично" ще защитава Timberlake от тези обвинения. И добавя, че изпълнителят ще има доста за казване в подходящия момент.

Timberlake до момента не е коментирал случая. Той има два концерта в Чикаго днес и на 22 юни, както и още два в Ню Йорк на 25 и 26 юни, част от световното му турне.

На 26 юли, когато отново трябва да се яви пред съдия в Саг Харбър, певецът има концерт в Полша.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини