Историята на Lady Gaga излиза като детска книжка

20 декември 2023
Lady Gaga
Снимка от БГНЕС

Човек никога не е прекалено млад, за да се превърне в почитател на невероятно талантливата певица и авторка на песни Lady Gaga.

И ако родителите вече вероятно са запознали децата си с нейната страхотна музика, защото ритъмът на песни като "Poker Face" и "Bad Romance" няма възрастови ограничения, то сега ще имат възможност да разкажат на наследниците си и историята на звездата и за това как е станала известна.

В началото на новата година, по-точно на 2 януари 2024 г. ще излезе илюстрирана биография на певицата със заглавие "Lady Gaga: A Little Golden Book Biography".

Книжката покрива всичко важно - от ранните години на кариерата на Stefani Germanotta и нейната трансформация в Lady Gaga, до превръщането ѝ в награждавана актриса.

Изданието включва 24 страници, като всяка от тях разказва историята на Stefani Germanotta с помощта и на цветни илюстрации, показващи различните етапи от възхода на Lady Gaga към славата - от срамежлива изпълнителка, чиято майка настоява тя да ходи в заведения с "отворена сцена" в Ню Йорк, до трансформацията ѝ в носителка на множество награди певица, актриса и сценичен образ, каквато тя е днес. 
 

Серията "Little Golden Books" не за първи път разказва историята на любима звезда. Сред множеството подобни биографии в поредицата са тези на Beyoncé, Simone Biles, Dolly Parton и Willie Nelson. А когато по-рано тази година се появи и издание за Taylor Swift, то беше разпродадено изключително бързо. 

Новини