Изгониха Bruce Willis от аптека

Други клиенти се оплакали, че екшън звездата не носи предпазна маска

13 януари 2021
social
Снимка от facebook

Bruce Willis бил изгонен от аптека в Лос Анджелис след като клиенти се оплакали, че той е влязал да пазарува без предпазна маска на лицето.

Звездата от филмите "Умирай трудно" бил настоятелно помолен да напусне аптеката Rite Aid в понеделник. Той се разхождал покрай рафтовете без маска, а това подразнило останалите клиенти, които го издали на персонала. Когато една от служителките се доближила до него, за да го помоли да покрие лицето си с шала, който носел на врата си, той я погледнал раздразнен и напуснал аптеката без да купи нищо.

Снимката на разхождащия се без маска Willis бързо обиколи социалните мрежи и той получи остри критики от много хора, включително и знаменитости, които го обвиниха, че не спазва правилата в момент, в който случаите срещу коронавируса в Лос Анджелис се увеличават.

Малко след случката актьорът направи кратък коментар пред "People", в който казва, че постъпката му е била проява на лоша преценка. "Предпазвайте се и продължавайте да носите маски", призова той. 

Отказът на Bruce Willis да носи маска е изненадващ, защото самият той и цялото му семейство бяха от хората, които публично призоваваха да се спазват мерките по време на пандемията. През октомври съпругата му Emma Heming Willis сподели снимка, на която с маски са тя, Bruce и трите им дъщери. През юли тя се обърна към тези, които са срещу носенето на маски. „Аз нося маска, за да запазя себе си, семейството си и теб. Да, досадно е, но дали има други варианти? Не са много“.

Новини