Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Излъчват документален филм за Патрик Суейзи
Излъчват документален филм за Патрик Суейзи
Излъчват документален филм за Патрик Суейзи Вторник, 06.08.2019 г., 12:23 ч. Премиерата на продукцията ще бъде на рождения ден на актьора - 18-и август

Документален филм ще почете паметта на Патрик Суейзи. Продукцията "Аз съм Партик Суейзи" разказва за детството на актьора, за неговия път към славата и за връзката със съпругата му Лиза Ниеми. Ще видим и интервюта с някои от неговите партньори на екрана, като Деми Мур, както и с най-близките му хора. 

Световната телевизионна премиера ще бъде на рождения ден на Патрик Суейзи. 

Актьорът е роден на 18 август 1952 г. в Хюстън, Тексас. В началните и горните класове на гимназията се занимавал с музика, гимнастика, балет, карате, ветроходство, кънки и скокове във вода. Семейството му няма достатъчно пари, за да учи в колеж и затова решава да направи всичко възможно да го забележат, за да си осигури стипендия. След сериозна контузия в лявото коляно, Суейзи започва да се занимава с балет. 

Танците го срещат с неговата голяма любов - Лиза. Двамата се запознават много млади. Женят се през 1975 г. През 1977 г. се свързва с агент за таланти. Суейзи отива с Лиза в Лос Анджелис, след като събират достатъчно пари.

Световна слава му носят култовите филми "Мръсни танци" и "Призрак". 

Патрик Суейзи почина на 14 септември 2009 година от рак.

Коментари