James Blunt: Никога няма да се отегча от тази песен, тя ми купи къщата!

05 септември 2023
James Blunt
Снимка от instagram.com/jamesblunt

James Blunt никога няма да се отегчи да пее своята емблематична песен „You're Beautiful“.

49-годишната звезда се радваше на огромен успех с оглавилата класациите балада след излизането ѝ през 2005 г. и изключва възможността тя да му омръзне и да я изключи от концертите си. 

Пред списание Radio Times той каза:

„Много се дразня, когато хората казват, че сигурно вече ми е писнало от това. Защо, за бога, да съм отегчен? Това е крайъгълният камък на моята кариера – тази песен ми купи тази къща! Това не е непременно най-големият момент от концерт, защото феновете имат свои любими парчета, но никога не бих си помислил да я изоставя. Ако го направя, ще има много хора, които ще си кажат: „Е, а аз дойдох тук само заради нея...“.

Изпълнителят се очаква да издаде седмия си албум „Who We Used to Be“ през октомври, но призна, че понякога малко по-празните по отношение на съдържанието песни се пускат най-много в ефира, защото звукозаписните компании са склонни да насочват по-типичните песни към радиото.

Той каза:

„Звукозаписните компании искат да пускат песни по радиото и те обикновено са най-обичайните. Бих предпочел да изберем най-добрата песен. Когато се опитвам да напиша песен за радиото, те обикновено са малко по-изпразнени от съдържание".

James беше съдия в седмия сезон на предаването „The X Factor Australia“ през 2015 г., но призна, че „не му е харесало“ изживяването, защото е било „доста болезнено“ да види как големите шефове гонят рейтинги, а не талант.

Наскоро певецът съобщи, че ще направи турне в Европа в началото на следващата година. Билетите вече са в продажба.

Новини