The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
James Corden засне пародия на "Thank U, Next"
James Corden засне пародия на
James Corden засне пародия на "Thank U, Next" Петък, 07.12.2018 г., 10:00 ч. Във видеото на “Thank U, Jeff” водещият се обяснява в любов на Jeff Goldblum

След премиерата на клипа на "Thank U, Next" в интернет се появиха много пародии на видеото на Ariana Grande. Нито една от тях обаче не е толкова добра, колкото тази на комика James Corden.

Телевизионният водещ е пресъздал цялото видео, с всички емблематични сцени, включително тази върху леглото с розовата тетрадка, като за нея си е облякъл сатенена пижама.

Основната разлика в цялата история е, че неговата версия се казва “Thank U, Jeff” и е направена като любовно послание към легендарния актьор от “Денят на независимостта”, “Джурасик парк” и “Тор: Рагнарок” Jeff Goldblum. Розовата тетрадка е пълна с изрезки от списания на снимки на холивудската звезда, а Corden се вживява в образа на най-голямата му почитателка.

Текстът на песента също е променен, като в него пеещият водещ разказва къде е гледал Jeff за първи път, как той е любимият гост в неговото шоу и други подобни ласкателства.

След като видя видеото Ariana Grande веднага реагира в Twitter с типичното си чувство за хумор като написа, че иска да получи за Коледа тетрадката “Thank U, Jeff”. А в Instagram качи клипче как гледа видеото и написа “Благодаря ти, James Corden, че пусна оригиналната версия”. 

Коментари