Jennifer Aniston мрази този комплимент!

12 юни 2023
Jennifer Aniston
Снимка от Instagram

Jennifer Aniston разкри комплимента, който най-много мрази да чува. 

54-годишната актриса, която беше в 20-те си години, когато се прочу с участието си в сериала "Приятели", даде интервю за британското издание на сп. Vogue, в което говори за начина си на живот и за тренировките си. В него тя споделя, че много се дразни, когато хората ѝ казват "Изглеждаш страхотно за възрастта си". Звездата обяснява, че това направо я подлудява, а причината е, че в момента тя се чувства по-млада, здрава и щастлива от когато и да било в живота си. 

“Влудява ме. Това е някакъв навик на хората, сякаш има някакви маркери, "Добре, ти си в онзи период, на твоята възраст"... Не го разбирам, наистина. В момента съм в по-добра форма, отколкото когато бях на 20 години. Чувствам се по-добре в ума си, в тялото си и душата си. 100% по-добре". 

Jennifer също така споделя и мотивацията си за тренировките и набляга на това колко е важно човек да бъде активен, особено с напредването на възрастта. 

"Хората в моя род живеят до дълбоки старини, особено от страна на баща ми, и аз искам да живея добре, не просто да съществувам".

В предишни интервюта Jennifer е говорила за притесненията си за остаряването и за физическите проблеми, които идват с него. Звездата е категорична, че иска да остане активна и самостоятелна: "Ако ще бъда на 75, на 85 години, не искам да бъда в инвалидна количка. Не искам някой да ме вдига, за да ме заведе до тоалетната". 

Aniston разкри също, че е привърженик на кратките, но интензивни тренировки, и подчерта, че постоянството е много важно, но също така и човек да изпитва удоволствие от упражненията.  

Звездата споделя и рецептата за любимата си салата - маруля, кълнове, гъби, домат, авокадо, маслини, бадеми, слънчогледови семки и разбира се, малко сирене. "Никога няма да се откажа от сиренето", казва тя шеговито и добавя, че обожава всякакви сирена, като пармезан, пекорино и фета.

Новини