Jennifer Garner получи голяма изненада за юбилея си

Звездата стана на 50 години в събота

18 април 2022
social
Снимка от БГНЕС

Jennifer Garner получи страхотен подарък изненада за 50-ия си рожден ден, който отпразнува на 17-и април. 

Малко преди големия ден звездата сподели в Instagram видео от неочакваната среща с нейния идол от детството Donny Osmond. В него Garner е в ресторант и гледа на телефона си специално видео, което легендарният певец ѝ е пратил, докато той се промъква зад гърба ѝ, носейки торта. 

“Jennifer! Това е твоят рожден ден!”, възкликва Osmond, а Garner става от стола си изненадана и казва, че ѝ е станало горещо, заради което съблича пуловера си. След като се успокоява малко от неочаквана среща с Osmond се прегръщат, а той ѝ връчва тортата, върху която е написано послание “Събудих се на 50! С обич Donny!”, препратка към филма с участието на актрисата “Събудих се на 30” от 2004 г.  

След това двамата пеят заедно хита на Donny и Marie от 1975 г. “Make the World Go Away”.  

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jennifer Garner (@jennifer.garner)

По-късно в публикация в TikTok Osmond заяви, че е бил много щастлив да участва в празненството на Garner и отправя покана тя да бъде специален гост на негов концерт. 

Преди да отпразнува юбилея си Garner сподели малко от личната си мъдрост в Instagram, придружена със снимка, на която се наслаждава на бриза на борда на лодка: “Мъдрост от мама — щастието е твоя лична отговорност. Животът, който водиш, докато чакаш оценка, университет, работа, мъж, е истинският живот. Вземи решение да му се наслаждаваш и работи за собствения си мир и удовлетворение”. 

Новини