Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Jennifer Hudson като Aretha Franklin в “Respect”
Jennifer Hudson като Aretha Franklin в “Respect”
Снимка: БГНЕС
Jennifer Hudson като Aretha Franklin в “Respect” Понеделник, 23.12.2019 г., 11:34 ч. Биографичният филм за кралицата на соул музиката ще излезе следващата година

Jennifer Hudson отново показа уникалните си вокални възможности. Този път певицата впечатли с първи тийзър от предстоящия биографичен филм за незабравимата Aretha Franklin. Засега не е обявена дата за премиерата на лентата, която ще носи заглавието “Respect”, вдъхновено от една от най-известните песни от кариерата на кралицата соул музиката. Знае се обаче, че екранизацията ще се появи следващата година.

В краткото клипче, което беше качено в интернет, Hudson е в образа на Franklin, стои на празна сцена, с приглушена светлина и изпълнява почти изцяло а капела песента “Respect”.

Liesl Tommy е режисьор на "Respect", в който участват също звездите Forest Whitaker и Mary J. Blige.

Освен предстоящия биографичен филм, телевизията National Geographic ще разкаже за Franklin в третия сезон на антологията си "Гений, който се очаква да се излъчи през пролетта. Актрисата Cynthia Erivo, която изигра Harriet Tubman в биографията "Harriet", ще влезе в ролята на кралицата на соул музиката.

Коментари