Jennifer Lopez има свръхестествени сили според Ben Affleck

23 април 2023
Jennifer Lopez
Снимка от БГНЕС

Ben Affleck е убеден, че съпругата му Jennifer Lopez има свръхестествени сили. В предаването на Drew Barrymore актьорът разкри каква е причината 53-годишната латинодива да изглежда толкова млада и красива въпреки възрастта си.

“Нека ти кажа нещо, което може да те разстрои. Jennifer яде каквото си иска. ... Пица, бисквити, сладолед - всичко", каза Affleck в шоуто, което предизвика изумлението на водещата и на публиката.

По думите на режисьора на "Въздушния" обаче тайната на JLo не се крие изцяло в тренировките: 

“Тя тренира. Но аз също тренирам. Това обаче не ме прави да изглеждам като 20-годишен. ... Професионализмът е истински, дисциплината също, но и суперчовешкият фактор го има". 

В интервюто Affleck нарече Lopez "най-красивата жена на света", с което предизвика възхищението и умилението на Barrymore. Тя заяви, че много обича да слуша мъже, които оценяват достойно жените си. 

През 2021 г. Lopez пусна на пазара собствена марка козметични продукти за красива кожа и винаги е настоявала, че красотата ѝ е напълно естествена. Тогава тя каза, че никога не си е слагала ботокс и не е прибягвала до пластичната хирургия. По думите ѝ една от тайните ѝ да изглежда толкова млада е използването на различни мантри:

“Утвърдителните послания са много важни. Аз съм млада и нямам възраст. Казвам си го всеки ден, по няколко пъти на ден. Звучи като клише и глупост, но не е. Възрастта е в главата ти. Погледнете Jane Fonda”.

Новини