Jennifer Lopez изпрати 2020-а на "Таймс Скуеър"

Певицата беше на площада в Ню Йорк със семейството си

02 януари 2021
social
Снимка от facebook

Jennifer Lopez изпрати 2020-а със силно и емоционално изпълнение.

В нощта на 31-и декември 51-годишната звезда се качи на сцената на "Таймс Скуеър" в Ню Йорк в рамките на 49-ото издание на новогодишното шоу "Dick Clark's New Year's Rockin' Eve With Ryan Seacrest".

Певицата изпълни новия си сингъл "In the Morning", облечена в бяло наметало с пера, блестящ бял костюм и с украшение за глава. Тя използва момента, за да каже няколко думи на събралите се хора, които бяха значително по-малобройни този път заради ограниченията свързани с COVID-19.

"2020-a почти свърши. Успяхме. Стигнахме до тук", каза изпълнителката, а при следващите й думи, очите й се насълзиха: "Ако тази година ни научи на нещо, то това е да бъдем благодарни за всичко, което имаме и да ценим всеки един момент. Загубихме много хора. Прекалено много".

Lopez изпълни също части от хитовете си, сред които "Dance Again" и "Waiting for Tonight", и дори представи кавър на "Dream On" на Aerosmith.

"Тази вечер ще продължим да живеем, да обичаме и да танцуваме отново. И ще продължим да мечтаем. Преди 20 години изпълних тази песен, никога не сме се нуждаели повече от нея, отколкото тази вечер", каза Lopez за нейния сингъл от 1999 г. "Waiting for Tonight".

Камерите уловиха и целувката на Jennifer с нейния годеник Alex Rodriguez в полунощ. На събитието присъстваха и децата на латинодивата Max и Emme, майка й Guadalupe Rodriguez, и дъщерите на Alex, Natasha и Ella.

Преди появата на звездата на сцената беше излъчено видео, което показва как тя хваща метрото, за да стигне до участието си. Тя се качва на специална мотриса, която рекламира новата й козметична марка JLo Beauty. Серията за грижа за кожата беше пусната на пазара в първия ден на 2021 г.

След изпълнението си в "New Year's Rockin' Eve", Lopez беше домакиня на "виртуално афтърпарти", на което отпразнува настъпването на новата 2021 г. "пълна с надежда, здраве, щастие и неограничени възможности". Събитието официално сложи начало и на продажбите на JLo Beauty.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Освен Lopez в специалното новогодишно шоу на "Таймс Скуеър" пяха Miley Cyrus, Billy Porter, Cyndi Lauper и Nelly.

Новини