Jennifer Lopez остана без дрехи за нов сингъл

"In the Morning" певицата носи само годежния си пръстен

26 ноември 2020
social
Снимка от facebook

Jennifer Lopez остана без дрехи за нов сингъл. Горещата латино дива публикува снимка, на която е чисто гола, а единственото й украшение е годежният й пръстен.

Фотографията някак ни напомни за онзи епизод от "Сексът и градът", в който Саманта си направи гола фотосесия, за да може да си спомня за хубавото си тяло, когато остарее. За 51-годишната Jennifer обаче това е провокативната корица на нейния нов сингъл "In the Morning", който излиза утре, 27-и ноември.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ден по-рано Lopez публикува и тийзър видео на песента, в което отново виждаме горещи кадри с голото й тяло. Тя намекна също, че това не е единствената нова музика, която предстои да чуем от нея през следващите седмици.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Съобщението на мегазвездата дойде само няколко дни след секси изпълнението на Lopez с нейния колега Maluma на сцената на Американските музикални награди. Двамата представиха двете си дуетни парчета "Pa Ti" и "Lonely". Концепцията на изявата стана повод за обвинения, че Jennifer е копирала Beyonce.

Jennifer Lopez копира Beyonce?

Освен с нова музика, Lopez ще зарадва почитателите си и с още един проект. На 1 януари 2021 г. тя ще пусне в продажба своя козметична линия с продукти за грижа за кожата. Звездата обещава да разкрие тайните си за красота, а една от ключовите фрази в рекламната кампания е "Красотата няма срок на годност".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Новини