The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Jennifer Lopez се разсърди заради серенадата от сватбата ѝ
Jennifer Lopez се разсърди заради серенадата от сватбата ѝ
Снимка: БГНЕС
Jennifer Lopez се разсърди заради серенадата от сватбата ѝ Понеделник, 29.08.2022 г., 16:25 ч. Звездата е недоволна заради разпространеното по-рано видео, за което тя не е давала разрешение да се снима

Jennifer Lopez заклейми разпространяването на видео от сватбата ѝСайтът TMZ разпространи кратко клипче, в което се вижда как на приема след венчавката звездата изпълнява неизвестна песен на съпруга си Ben Affleck. 

Фенски акаунт в Instagram премахна въпросното видео и вместо него сподели коментар на J.Lo по този повод, а публикацията беше “харесана” от нейния официален профил. Латинодивата пише: "Това е направено без разрешение. Точка. И който го е заснел, се е възползвал от нашия личен момент. Не знам откъде сте го взели, защото всички подписаха документ за конфиденциалност и бяха помолени да не споделят нищо от сватбата ни. Наше право е да споделяме каквото и да било. Всичко лично публикувам в OnTheJLO (бюлетинът на звездата-бел.ред.) и го правя, за да споделя с моите фенове. И ще го направя, когато съм готова. Това е откраднато без нашето съгласие и продадено за пари. Благодаря, че ви е грижа, обичам ви”. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Olivia | @jlo follows ✨ (@jlow0rld)

Bennifer се ожениха официално на 20-и август пред над 100 гости в имението си в щата Джорджия. Преди това двамата сключиха брак на скромна церемония в Лас Вегас през юли.

 

Коментари