The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Jennifer Lopez се сбогува с половинката си
Jennifer Lopez се сбогува с половинката си
Снимка: кадър YouTube
Jennifer Lopez се сбогува с половинката си Петък, 09.07.2021 г., 14:07 ч. Излезе видеото на новия сингъл на латинодивата "Cambia El Paso"

Jennifer Lopez направи музикално сбогуване с половинката си. Дни след като представиха новата си песен "Cambia El Paso" с Rauw Alejandro, дуетът пусна и лятното видео към изпълнението. Визуализацията е дело на Jessy Terrero и започва с раздялата на J.Lo и нейния партньор. В текста тя казва, че животът е по-хубав без него и е дошъл нейният момент да се забавлява.

Песента е много лична за Lopez, която през април се раздели с годеника си Alex Rodriguez. “Става дума за промяната и да продължиш нататък. Просто да направиш следващата крачка. Когато усещаш, че нещата не са наред. Когато имаш нужда от промяна, това е 'Cambia El Paso'”, обясни в интервю латинодивата.

Въпреки раздялата с половинката си обаче, Jennifer не страда дълго и възроди стара любов. Тя се събра отново с бившия си годеник Ben Affleck и наскоро призна, че никога не се е чувствала по-добре. Двамата прекараха заедно и почивните дни покрай 4-и юли - националния празник на САЩ. 

 

Коментари