Jennifer Lopez ще получи наградата "Поколение"

Звездата ще бъде почетена на церемония в неделя

04 юни 2022
social
Снимка от БГНЕС

Jennifer Lopez ще бъде почетена с наградата “Поколение” на тазгодишната церемония за връчване на отличията за кино и телевизия на MTV. Тя също така е номинирана в категорията за най-добра песен с “Marry Me” от филма “Омъжи се за мен”. 

Наградата “Поколение” се връчва на любими актьори с разнообразни изяви в киното и телевизията, които са ги превърнали в основополагащи имена в развлекателната индустрия. Lopez напълно заслужава подобна чест, защото има 30-годишна (!) кариера, която обхваща телевизията, киното, музиката и модата, след като се появява за първи път като танцьорка в трупата Fly Girls в комедийната поредица “In Living Color” през 90-те. После латино дивата работи като танцьорка в екипа на Janet Jackson, а оттам намира път към филмите и започва да гради музикална кариера.

В момента Lopez е едно от най-големите имена в развлекателната индустрия. Филмите с нейно участие са спечелили повече от 3 милиарда долара, а от албумите ѝ са продадени над 75 милиона копия. През февруари тя представи романтичната комедия “Омъжи се за мен”, а документалният филм “Halftime”, посветен на подготовката за участието на JLo на шоуто на Супербоул през 2020 г., ще открие фестивала “Трайбека”, който стартира на 9-и юни. 

През 2018 г. MTV връчи на Lopez и наградата “Video Vanguard” за постижения в областта на създаването на клипове. 

Сред предишните носители на отличието “Поколение” са Scarlett Johansson, Dwayne Johnson, Chris Pratt, Will Smith, Reese Witherspoon, Robert Downey Jr., Mark Wahlberg, Sandra Bullock, Jamie Foxx, Johnny Depp, Ben Stiller, Adam Sandler, Mike Myers, Tom Cruise, Jim Carrey и целият екип на франчайза “Бързи и яростни”. 

Водеща на церемонията в неделя вечерта ще бъде актрисата и певица Vanessa Hudgens, която партнира на Jennifer Lopez в романтичната комедия “Втори шанс” от 2018 г.

 

Новини