The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Jennifer Lopez ще защитава дъщеря си в нов екшън филм
Jennifer Lopez ще защитава дъщеря си в нов екшън филм
Снимка: кадър YouTube
Jennifer Lopez ще защитава дъщеря си в нов екшън филм Понеделник, 26.09.2022 г., 15:10 ч. “Майката” ще излезе след поредната романтична комедия на звездата

Jennifer Lopez ще внесе разнообразие в актьорските си изяви, които са предимно в романтични комедии, с участие в нов екшън филм.

В “Майката” латинодивата влиза в ролята на жена, която ще използва професионалните си умения на наемен убиец, за да защити дъщеря си, която е трябвало да изостави преди години. В лентата участват също Joseph Fiennes и Lucy Paez. Премиерата е насрочена за май 2023 година.

Преди това обаче, през януари, по екраните ще се завърти поредната романтична комедия с екшън елементи с Lopez, в която тя си партнира с Josh Duhamel и Lenny Kravitz. Заглавието е “Shotgun Wedding”, а миналата седмица бяха показани първи кадри от филма под формата на снимки. 

На форума за феновете, организиран от Netflix, беше обявено още, че третият сезон на хитовия сериал "Вещерът" ще излезе през лятото на 2023 г. От премиерата на вторият сезон на фентъзи поредицата с Henry Cavill мина почти година.  

По време на събитието стана ясно също, че преди това, на 25-и декември тази година, ще излезе и спин-оф сериала “Вещерът: Кръвен произход”. 

Коментари