Jennifer Lopez съобщи подробности за новия си албум и придружаващ го филм

27 ноември 2023
Jennifer Lopez
Снимка от БГНЕС

Jennifer Lopez съобщи подробности за предстоящия си албум, както и за придружаващ го филм. 

Датата за премиерата на деветия албум в дискографията на звездата, "This Is Me…Now", е 16 февруари 2024 г. 

Това е първият самостоятелен албум на латинодивата от близо десет години. Последният е "A.K.A." от 2014 г. Миналата година тя издаде саундтрак към романтичната комедия "Ожени се за мен", в която изпълни главната роля.   

"This Is Me…Now" е продължение на "This Is Me…Then" от 2002 г. Другото общо между двете колекции е това, че и двете са свързани с Ben Affleck - през 2002 г. латинодивата беше сгодена за актьора преди да се разделят през 2004 г., а сега двамата са съпрузи, след като се венчаха миналата година. 

Първият сингъл от новата колекция се казва “Can’t Get Enough” и ще се появи няколко дни след старта на новата година - на 10-и януари. 

В същия ден в една от стрийминг платформите ще се появи и филмът "This Is Me…Now: The Film". Продукцията с режисьор Dave Meyers е описана като "ръководена от разказвача интимна, секси, забавна, фантастична и силно визуална музикална възстановка на нейния широко обсъждан в публичното пространство любовен живот". Съпругът на J.Lo е записан като един от авторите на сценария заедно с нея и Matt Walton.

Lopez, разбира се, е в центъра на филма, но засега не са обявени другите участници в него. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Новини