The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Jessie J помага на Britney Spears за музикалното ѝ завръщане
Jessie J помага на Britney Spears за музикалното ѝ завръщане
Снимка: facebook
Jessie J помага на Britney Spears за музикалното ѝ завръщане Сряда, 17.08.2022 г., 16:08 ч. Британската певица работи и по своя нов албум

Jessie J е изпратила на Britney Spears две нови песни, които бившата поп принцеса може да използва за музикалното си завръщане. 

И двете певици се готвят отново да издадат нова музика и изпълнителката на “Price Tag”, която е популярна авторка на песни, е изпратила на колегата си балада и едно по-ритмично парче.

И Jessie, и Britney, преживяха спонтанни аборти, затова феновете могат да очакват по-емоционални текстове. 

Освен, че пише песни за колеги, 34-годишната британска певица работи в студиото и за своето музикално завръщане. Последните ѝ албуми “R.O.S.E.” и “This Christmas Day” са от 2018 г. Миналата година тя пусна сингъла "I Want Love".

Според запознати Jessie е готова да говори за личните си преживявания и иска да превърне болката в сила, с което да помогне и на други жени, преминали през такива трудности. Предполага се, че новият ѝ проект ще е готов за издаване следващата година.  

Колкото до Britney, съвсем скоро очакваме да чуем сингъла “Hold Me Closer”, записан в дует с Elton John. Песента е кавър на неговия хит от  1971 г. “Tiny Dancer”. Това ще бъде първата нова музика от 40-годишната певица, откакто съдът ѝ върна свободата, като прекрати 13-годишното попечителство над нея от страна на баща ѝ. Тя не е издавала нищо ново от  2016 г. Коментари